アーカイブ
基礎英語の授業を紹介する後編では、授業の一コマを紹介しましょう(前編はこちら)。「Food and Drink」というトピックの授業では、グループごとに国を選び、その国の紹介と名物料理の発表を行いました。
「基礎英語」の授業を、2回に分けて紹介したいと思います。「基礎英語」は、グローバル社会を生きていくために必要とされる基礎学力を身につける共通教育科目の1つであり、全学1年生が週2回受講しています。
YI has sent us the second report from the study abroad cohort in Canada. Here is what she has to say.(カナダに留学中のYIさんから便りが届きました。)
One of our students, AF, recently passed the examination to become a teacher. We asked her to tell us her story. Here is what she had to say.(国際英語学科のAFさんが、教員採用試験に合格しました!おめでとうございます。早速AFさん...
国際英語学科のキャリア・スタディ・プログラムでは、広島で働く魅力をテーマに、学生たちがプロジェクトに取り組みます。
This is the first in a series of articles written by students about study abroad in Canada. YS gives us a glimpse into life in Kelowna.
This is the second of our articles looking back on a busy summer period.(学生たちの夏の活動を振り返る第2弾!です。)
This is the first of our articles looking back at a busy summer period.(夏休み中も、学生たちはさまざまな活動に参加しました。
国際英語学科の3年生が、熊野筆の製造する晃祐堂のご協力のもと、女学院オリジナルの熊野筆づくりに取り組んでいます。この企画は、昨年11月に開催された地元企業を大学生が調査、発表する企業展「ジョブサミット」で、晃祐堂を担当した国際英...
The International Club held their second event and want to let everyone know how welcome they are to join future events.


